Vad behöver du ha hjälp med?

Ingen kan allt - men alla kan något.
Vi kan redovisning och småföretagande. Vi tycker det är roligt att hjälpa till och vi har tid för dig  - vad behöver du ha hjälp med?

Löpande bokföring
Varje affärshändelse i ett företag och varje transaktion till och från företaget ska bokföras löpande. Du kan antingen göra det själv eller anlita oss för att hjälpa dig med detta.

Deklarationer
Vår redovisningsbyrå kan hjälpa till med rapporteringen av skatteavgifter, skatteavdrag, arbetsgivaravgifter och mervärdeskatteavgifter när du gör dina deklarationer. Detta gör vi  för både företag och privatpersoner.

Bokslut
Efter varje räkenskapsår måste du göra ett bokslut där du sammanställer företagets tillgångar och skulder samt intäkter och kostnader. Det kan vi som redovisningsbyrå göra åt dig.

Lönehantering
Det går ut på att hantera allt ifrån löneberedning och löneregistrering till själva löneutbetalningen.

Årsredovisning
Efter varje räkenskapsår måste vissa göra både bokslut och årsredovisning, där du redovisar företagets tillgångar och skulder samt intäkter och kostnader. Det kan vi som redovisningsbyrå göra åt dig.

Konsultationer
Varje företagare börjar sin resa med en dröm, ofta vet man inte hur man går vidare för att kunna förverkliga drömmen. En del har det klart för sig och vill bara ha hjälp att komma igång. Att starta upp företaget kan ibland vara en djungel av siffror och avtal - vi hjälper dig gärna.